Om mig


Jag älskar mitt yrke både som omhändertagande tandläkare samt som skapare och kreatör. Jag har alltid varit särskilt intresserad av estetisk tandvård och tycker det är jätteroligt att få göra dig fin i munnen.

För mig är det viktigt att patienten är i fokus och känner sig trygg. Att vara delaktig i både behandling och behandlingsförslag är också en självklarhet. Min målsättning är att dina tänder ska vara hela, friska och vackra.

Hos mig kan du få all din tandvård utförd och jag använder bara väl beprövade och moderna material. Jag samarbetar sedan 20 år med ett av Sveriges ledande tandtekniska laboratorium och de produkter jag beställer därifrån är uteslutande gjorda i Sverige.

Under behandlingar kan du läsa om olika behandlingsalternativ samt lite enkelt hur man gör. Du är naturligtvis alltid välkommen att ringa mig om du undrar över något.

Bakgrund
Jag är uppvuxen i Visby på Gotland och studerade till tandläkare i Stockholm där jag tog examen 1988. Under åren 1990 till 2004 arbetade jag i min egna privattandläkarmottagning på Fridhemsplan i Stockholm. 2004 flyttade jag och min familj till Gotland. Här påbörjade jag min stora dröm, att skapa en lite annorlunda och speciell tandläkarmottagning.

Medlem av:

Privattandläkarna
Privattandläkarna
Sveriges Tandläkarförbund
Sveriges Tandläkarförbund